Gezondheid Tips
Image default
Geestelijke gezondheid

Hoe de Engelen jou zien

Stel je voor dat je uit je leven zoomt en op jezelf neerkijkt. Neem hier even de tijd om jezelf te zien hoe de Engelen je zien. Misschien willen ze je eraan herinneren wat je goed doet, je een schouderklopje geven, een enorme knuffel of een boodschap overbrengen over wat je op dit moment echt nodig hebt. 

Michael

Aartsengel Michaël is geweldig in het opruimen en beschermen, maar hij is ook erg goed in het helpen met levensdoelen en levenspad dingen. Hier geeft hij je een hint over wat je moet weten om er zeker van te zijn dat je op het juiste pad bent. 

Raphaël

Deze kaart vertegenwoordigt je genezingsreis. Wat moet er geheeld worden? Wat wil Aartsengel Rafaël in je leven helen? Dit kan te maken hebben met elke vorm van genezing die plaatsvindt, of moet plaatsvinden.

Helende professionals – dit kan ook betrekking hebben op je werk!

 Ariël

Wat wil Aartsengel Ariël dat je weet over je werk en geldstroom dingen? De boodschappen hier kunnen blokkades aan het licht brengen maar je ook inzicht geven in manieren om je overvloed te laten stromen. Als je huisdieren hebt kunnen ze hier ook opduiken.

Uriel

Aartsengel Uriel gaat over die innerlijke vonk en hij is hier om je aan te moedigen om actie te ondernemen in je leven. Uriel is ook de kerel die je kunt bellen als je hulp nodig hebt met ideeën. Welk idee heeft u dat werkelijkheid wil worden? Waarover moet u ophouden met dromen en beginnen met doen?

Azrael

Wat heb je nodig om los te laten op dit moment? Een relatie, situatie, mindset? Deze kaart gaat over zeggen tot ziens tegen datgene wat je niet langer dient om ruimte te maken voor andere dingen die in je leven willen komen.

Gabriel

Aartsengel Gabriël wil dat je weet hoe je jezelf op een zo authentiek mogelijke manier kunt uitdrukken. Deze kaart gaat helemaal over creatieve bezigheden en het spreken van je waarheid. Wat zit er in je dat naar buiten moet komen?

Wil je een gratis Engelenkaart trekken? Bezoek dan eens de website van Spiritchat.nl

https://www.spiritchat.nl/