Gezondheid Tips
Image default
Aandoeningen en ziekten

rolstoelvervoer

Met een ingebouwde basis zijn draaibare autostoelen vaak groot, omvangrijk en zwaar, met een gewicht van meer dan 10 kg. Dat betekent dat ze niet geschikt zijn voor normaal in- en uitstappen of schakelen tussen verschillende auto’s – na het installeren van een “draaibare autostoel” met een ingebouwde basis, wil je dat waarschijnlijk zo houden.

Andere rolstoelhellingen waarmee u rekening moet houden, zijn die waarmee u toegang krijgt tot uw auto, ze kunnen u helpen uw rolstoel gemakkelijk in uw auto te plaatsen. Onthoud dat drempels, treden en trappen nooit een obstakel mogen zijn om toegang te krijgen tot wat u wilt of moet doen. 

Er kunnen verschillende soorten ambulances worden gehuurd of gekocht voor mensen met een handicap of medische aandoeningen. Voor elk type ziekte of aandoening is de juiste bus beschikbaar. Er zijn ambulancebusjes, maar ook rolstoelbusjes en krukken om patiënten te vervoeren. Het assortiment omvat bekende automerken zoals Mercedes Benz en Volkswagen Caddy Maxis. Uiteraard kan er ook een minibus gehuurd worden. Alle typen hebben een achterklep voor het eenvoudig optillen van brancards en rolstoelen. Zo kan aan elke behoefte aan mobiliteit worden voldaan.

Mobility4all is een zeer toegewijd bedrijf, zeer toegewijd aan hun doelgroep, dus als u vragen heeft over voertuigconversies of andere vragen over vervoer voor mensen met een handicap, staan ​​zij zeker klaar om uw vragen te beantwoorden en u in de toekomst te helpen. U kunt per e-mail of telefoon contact met hen opnemen en zij beantwoorden graag uw dringende vragen over gehandicaptenvervoer. Optionele consulten kunnen ingepland worden om een ​​idee te krijgen van de mogelijkheden en diensten. 

Draaibare autostoelen hebben een soort basis nodig om ze gemakkelijker te kunnen draaien. Ze zijn vaak ingebouwd en kunnen niet worden verwijderd, waardoor ze niet compatibel zijn met reissystemen.